Meniu sanatate

"Am demonstrat ca suntem un producator roman de sapunuri naturale... altfel"

de Flu.ro,


Tendinta de a reveni la "natural" si a ne indeparta de "chimic" a luat amploarea si in Romania. V-ati intrebat vreodata care sunt adevaratele beneficii care stau la baza acestei tendinte? Silvia Chindea, director executiv Soap Mill ne spune povestea sapunului 100% natural si romanesc, vorbindu-ne despre fenomenul "natural", preferintele romanilor, precum si care sunt proprietatile care fac din sapunul natural, varful de lance al frumusetii pielii.



MpT.ro: Produsele Soap Mill se pozitioneaza pe piata romaneasca drept 100% naturale. Care sunt standardele de calitate pe care trebuie sa le indeplineasca un produs de ingrijire corporala pentru a primi eticheta "100% natural"?



S.C.: Produsele Soap Mill nu doar se pozitioneaza ca fiind naturale, ci chiar sunt 100% naturale. Spre deosebire de alte companii care, intr-adevar, doar se pozitioneaza.



Echipa Soap Mill urmareste un singur scop: toate ingredientele prezente in produsele noastre sa fie naturale. Adica sa nu fie chimice sau procesate chimic.



MpT.ro Care sunt ingredientele-cheie care dau proprietatile benefice ale sapunurilor naturale?



S.C.: Uleiurile vegetale, uleiurile esentiale si adaosurile de plante, flori sau fructe. Produsele Soap Mill contin uleiuri si grasimi exclusiv vegetale, datorita proprietatilor extraordinare pe care acestea le au asupra pielii, tenului si parului. Produsele noastre nu contin uleiuri sau grasimi de origine animala din mai multe motive. Unul dintre ele ar fi respectul pe care il avem pentru natura si un altul ar fi ca orice grasime animala prezenta in produse cosmetice colmateaza porii si impiedica hidratarea naturala a pielii.



Uleiurile esentiale sunt atent alese si combinate, apeland la principiile aromaterapiei, pentru a oferi beneficii atat pentru corp, cat si pentru spirit. Soap Mill este, poate, singurul producator roman care utilizeaza, in cadrul unei retete, uleiuri esentiale aflate in toate grupele de note, asa cum recomanda cei mai buni aromaterapeuti.



Adaosurile de plante, flori sau fructe completeaza reteta initiala si imbogatesc produsul. Dupa cum se stie, o practica comuna in trecut era folosirea plantelor pentru a atenua sau a vindeca anumite alergii, boli sau probleme de sanatate. Aceste adaosuri nu sunt alese pentru "frumusete", ci datorita faptului ca ofera beneficii multiple corpului nostru.


MpT.ro: Care sunt preferintele doamnelor atunci cand vine vorba de ingredientele unui sapun natural? Dar ale domnilor?



S.C.: Daca ne intrebati acest lucru cu ceva timp in urma, va raspundeam ca inca nu putem preciza acest lucru, deoarece suntem la inceput. Dar avand in vedere ca marca Soap Mill este prezenta de peste 4 luni pe piata romaneasca, va pot spune ca doamnele prefera citricele (portocala, lamaie, grapefruit, mandarina), dar si sapunuri naturale care contin uleiuri esentiale din plante aromatice sau chiar planta respectiva (de exemplu, cimbru). Vedeta sapunurilor solide este sapunul natural cu cafea si scortisoara, extrem de bine primit in randul doamnelor de toate varstele. Acesta este un sapun natural puternic exfoliant, cu actiuni asupra celulitei si vergeturilor.


...continuare in pagina 2

Pagina
1 2


Flu.ro
share on facebook
Iti place Flu? Arata asta cu un like mai jos:

rating
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10
comentarii (0)
Posteaza si tu un comentariu la ""Am demonstrat ca suntem un producator roman de sapunuri naturale... altfel""
Nume *
Mail (nu va fi publicat)*
Website
Comentariu
Introduceti codul din poza alaturata pentru verificare
posteaza comentariu