Meniu sanatate

Mai bun in pat - e posibil?

de Erika, 17 Decembrie 2007

Daca nu sunt probleme nici cu obtinerea erectiei, nici cu mentinerea ei, sigur il ingrijoreaza marimea penisului. Nicio problema, cineva s-a gandit si la asta. Tot mai multi barbati apeleaza la operatii de marire a penisului. Si mai rad de noi cand ne punem implanturi cu silicon! Pentru cei care nu vor sa riste sau care nu-si permit o operatie, exista intotdeauna varianta "naturala", adica pastile si plasturi pe baza de plante care folosesc substante active extrase din tot felul de buruieni pentru a mari penisul. Cand auzi asa ceva, primul cuvant pe care l-ai spune este "imposibil". Daca se poate mari penisul, atunci se poate mari si un picior, o mana, un deget amputat. Deci clar, sunt inselatorii.

Poate ca da, poate ca nu. Teoretic, aceste medicamente au toate sansele sa functioneze.

Penisul, ca niciun alt organ omenesc se poate mari si micsora "la comanda", pentru ca el contine doua bucati de tesut spongios, numit corpora cavernosa, tesut care este strabatut de vase de sange. In timpul erectiei, fluxul de sange catre aceste vene este marit. Corpora cavernosa absoarbe acel sange, intocmai ca un burete, ceea ce-l face sa se mareasca si sa se intareasca. Pastilele minune nu adauga tesut sau celule, ele nu fac decat sa mareasca permanent ori fluxul de sange catre penis ori diametrul vaselor de sange care iriga tesutul spongios ori pe amandoua.

Astfel, penisul in erectie va fi mai mare. In stare flasca nu se va observa nicio diferenta. De aceea, produsele mentionate nu s-ar putea folosi pentru a mari nicio alta parte a corpului. Daca am spus ca suplimentele sunt facute din plante, sa nu-ti imaginezi ca sunt si sigure. Cand am zis plante, nu m-am referit la musetel si sunatoare. E vorba de tot felul de ierburi de prin America, Africa si Asia, care noua ne sunt total straine, deci asteapta-te ca si medicul sa fie in ceata cand ii spui de ele. In special, fereste-ti iubitul de Yohimbe, o planta care apare des in suplimentele vandute la noi. Se zice ca ar fi un puternic afrodisiac si chiar este asa, numai ca efectele secundare sunt pe masura: greata, iritabilitate, indigestie. Produsul este folosit in unele tari ca drog halucinogen, in special in combinatie cu efedra, si este periculos mai ales pentru cei care sufera de boli cardiovasculare.

Exista si o modalitate de a creste dimensiunea penisului prin marirea tesutului. Stiu ca ma contrazic singura, dar este posibil si este un fapt medical cunoscut de mult timp. Se gasesc in comert niste dispozitive speciale (Phallosan este unul din ele) folosite la tractiunea penisului. Da, stiu cum suna. Dar alternativa este folosirea unor greutati legate de penis. Cum functioneaza toate astea? Prin tractiunea prelungita, intre celule se creeaza spatii goale. Ca raspuns, tesutul va crea celule noi care sa umple acele spatii. Cu ceva perseverenta se pot obtine rezultate. Teoretic.

Insa nu spera ca o sa ai in patul tau un barbat super dotat. Cand zic rezultate, ma refer la doi, maxim trei centimetri in plus. Aceeasi tehnica se foloseste la recuperarea post-operatorie, sau chiar pentru a lungi cu cativa centimentri un picior mai scurt decat celalalt. Evident in cazul nostru e mult mai usor, caci penisul nu contine tesut osos, dar nici nu trebuie sa te astepti la rezultate extraordinare.

Cam astea ar fi variantele cu avantajele si dezavantajele lor. Insa nu trebuie sa uiti ca un barbat cu disfunctii sexuale sau probleme de imagine are in primul rand nevoie de sprijinul celei care il iubeste, si abia pe locul doi vin suplimentele si aparatele minune. Care oricum nu trebuie folosite decat dupa consultarea unui medic. Mai bine mic dar sanatos decat mare si bolnav...
Pagina
1 2


Flu.ro
share on facebook
Iti place Flu? Arata asta cu un like mai jos:

rating
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10
nota obtinuta 5.2
comentarii (1)
Rainman
December 17th, 2007 at 12:11pm
Eu nu cred in prostiile astea. Poate or avea ele sanse sa functioneze, dar asta inseamna ca trebuie sa fie si bune. Nu toate prostiile care se gasesc la noi si pe care dai o gramada de bani degeaba. Eu unul n-as folosi asa ceva doar pt. ca nu sunt multumit de centimetri mei. Chiar daca ar fi ei putini, macar stiu ca sunt sanatos. Iar daca o femeie imi face reprosuri in legatura cu asta inseamna ca nu merita atentia mea. Daca as avea o problema medicala, si mi-ar recomanda doctorul, atunci, da, as folosi.
Posteaza si tu un comentariu la "Mai bun in pat - e posibil?"
Nume *
Mail (nu va fi publicat)*
Website
Comentariu
Introduceti codul din poza alaturata pentru verificare
posteaza comentariu