Meniu sanatate

Alimente care reduc colesterolul "rau"

de Flu.ro,

Persoanele care consuma o dieta bogata in alimente precum nucile, soia, avocado, ulei de masline si ovaz prezinta o scadere semnificativa a nivelului colesterolului LDL sau colesterol "rau", arata o cercetare recenta, realizata de oamenii de stiinta canadieni.



Impactul pozitiv al acestor alimente asupra organismului este relativ rapid, participantii la cercetare inregistrand o scadere de 13% a colesterolului LDL, dupa doar sase luni. In timpul studiului nu s-au impus restrictii privind aportul caloric sau cantitate de alimente consumata.


Printre alimentele recunoscute a ajuta la reducerea colesterolului se numara si tofu (branza de soia), fasolea, lintea, migdalele, alunele, arahidele, nucile pecan, fisticul.


Sursa: AFP



Flu.ro
share on facebook
Iti place Flu? Arata asta cu un like mai jos:

rating
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10
comentarii (0)
Posteaza si tu un comentariu la "Alimente care reduc colesterolul "rau""
Nume *
Mail (nu va fi publicat)*
Website
Comentariu
Introduceti codul din poza alaturata pentru verificare
posteaza comentariu