Capsule alifii siropuri si tincturi - Prepararea capsulelor - Boli si afectiuni

Remediile naturiste pot fi luate sub forma de capsule, precum si sub forma de ceaiuri sau tincturi. Deseori, capsulele sunt mai convenabile de luat in timpul zilei sau cand lipsiti de acasa pentru o perioada mai mare de timp. Sunt numeroase motive pentru care sa preferati capsulele ceaiurilor sau tincturilor. Daca tratamentul pe care il urmati este pe termen lung, cum este cel pentru hipertensiune, atunci este mai bine sa folositi capsulele.

Puteti cumpara capsule gelatinoase goale din magazinele de produse naturiste sau de la farmacie. Sunt de diferite dimensiuni, dar cele mai des folosite sunt cele de tip #00. Pentru a le umple, deschideti-le si turnati continutul in jumatatea mai mare, inchizand apoi capsula cu jumatatea ramasa.

Frunzele pot fi macinate sub forma de pulbere la robotul de bucatarie daca este necesar, dar tele de la care se utilizeaza radacina trebuie cumparate sub forma de pulbere.

Doza este aceeasi ca si pentru o infuzie. Daca infuzia necesita 3 cani pe zi, atunci veti lua cate o capsula de trei ori pe zi.

Vom incepe cu capsulele pentru tensiunea arteriala. Daca luati deja tratament pentru controlul tensiunii arteriale, va rog sa nu substituiti aceste capsule tratamentului dumneaastra obisnuit.