Meniu sanatate

Terapia cu magneti

de fmo, 22 Februarie 2011

In randul celor mai de succes terapii se numara si terapia cu magneti, o terapie revolutionara, care ajuta la ameliorarea mai multor probleme de sanatate intr-un mod destul de simplu. Tot ce trebuie sa faci este sa te relaxezi si sa te asezi cumintica pe o saltea, unde printr-un mecanism bine definit vei primi o serie de stimulari care vor ajunge la organele si celulele bolnave. Semnalele transmise in timpul acestor impulsuri electromagnetice pot ajuta organismul sa se refaca mult mai usor.
Cel mai simplu mod de a va bucura de efectele acestei terapii este purtarea anumitor bijuterii care au efecte nebanuite asupra sanatatii. Aceste bijuterii confera energie, vitalitate, buna dispozitie si ajuta psihicul sa se refaca dupa perioade mai dificile, mai stresante.
Efectele purtarii acestor bijuterii se vor resimti in cateva saptamani si vor fi usor de remarcat. Organismul va deveni vital si va fi capabil sa sustina lupta cu factorii negativi din mediu, cum ar fi virusii sau bacteriile.
La ce ajuta terapia cu magneti? La o multime de afectiuni, cum ar fi:
Calmarea sistemului nervos, a depresiilor si a insomniilor.
Indepartarea infectiilor din organism si ameliorarea durerilor.
Regleaza echilibrul, energia si presiunea sanguina.
Este un bun tratament in cazul fracturilor de oase, intinderilor sau a durerilor de dinti.
Magnetii folositi in aceasta terapie sunt aplicati in diferite zone ale corpului, in deosebit in locurile unde s-au resimtit dureri. Acesti magneti actioneaza in profunzime, ameliorand functionarea organelor si a tesuturilor.
Tratamentul cu magneti a inregistrat un real succes in urmatoarele afectiuni: lombosciatica, hernie de disc cu sechele, boli hepato-biliare, boli parazitologice, ulcere gastro-duodenale, astm bronsic, afectiuni ale prostatei, diabet zaharat si obezitate.
Conform studiilor clinice din America, magnetoterapia este una dintre cele mai eficiente metode pentru indepartarea durerii si a tensiunii acumulate in organism.
Asadar apelati cu incredere la aceasta forma de terapie si va asteptam dupa aceea cu pareri si opinii pe forumul femei-moderne.ro.


Flu.ro
share on facebook
Iti place Flu? Arata asta cu un like mai jos:

rating
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10
comentarii (0)
Posteaza si tu un comentariu la "Terapia cu magneti"
Nume *
Mail (nu va fi publicat)*
Website
Comentariu
Introduceti codul din poza alaturata pentru verificare
posteaza comentariu