Meniu sanatate

Modalitati funny de a da vestea cea mare

de fmo, 17 Iulie 2012

O data ce ai aflat ca esti insarcinata, ar fi bine sa te pregatesti sa le dai vestea si celor dragi, intr-un mod cat mai original si dragut.
Cum sa faci asta? Femei-moderne s-a gandit la cateva modalitati simpatice si amuzante de a face publica marea veste.

Desi de cele mai multe ori, marea majoritate a cuplurilor prefera sa astepte pana trece primul trimestru de sarcina si se asigura ca totul este in regula, altii sunt foarte nerabdatori si raspandesc vestea prin telefon imediat cum ies din cabinetul medicului.

Pregateste o cina si invita-i pe cei dragi! Pentru a le sugera faptul ca esti insarcinata, poti prepara si aseza mancarea in asa fel incat sa aibe forma unor jucarii pentru copil. De asemenea, daca te pricepi la prajituri, ai putea prepara o prajitura sau un tort delicios, care sa contina mesajul : “Bebe pe drum”.
Desi la noi prajiturile cu ravase nu sunt atat de populare, trebuie sa spun ca mi se pare o idee de-a dreptul originala si amuzanta de a le spune celor din jur ca ai ramas insarcinata.

Trimite e-mail-uri sau sms-uri celor dragi sau o poza cu prima ecografie a viitorului bebelus. Mesajul poate fi unul amuzant de genul: “voi ajunge acasa pe data de..” sau “abia astept sa va cunosc!”

Daca iti permiti si nu este un efort financiar prea mare, personalizeaza-ti un tricou cu poza de la prima ecografie a micutului si poarta-l atunci cand mergi in vizite sau iesi in oras.

Pentru ca Facebook-ul a devenit o retea de socializare atat de mare si tot mai multe persoane au in lista rude, prieteni, colegi, un anunt postat pe pagina de Facebook cu o poza sugestiva si un mesaj care sa de-a de inteles clar faptul ca esti insarcinata va da roade.
Spre exemplu, poti alege sa pui o poza cu un balon, pe care sa fie trecut mesajul: “It`s a girl” sau “It`s a boy”, iar in felul acesta vor intelege si prietenii din alte tari despre ce este vorba.


Flu.ro
share on facebook
Iti place Flu? Arata asta cu un like mai jos:

rating
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10
nota obtinuta 2
comentarii (0)
Posteaza si tu un comentariu la "Modalitati funny de a da vestea cea mare"
Nume *
Mail (nu va fi publicat)*
Website
Comentariu
Introduceti codul din poza alaturata pentru verificare
posteaza comentariu