Meniu sanatate

Modalitati de a te elibera de stres

de fmo, 18 Mai 2011

Stresul reprezinta o problema foarte mare si grava, care uneori ne poate afecta atat activitatea de la locul de munca, cat si momentele de relaxare de acasa.
Acasa ai macar certitudinea ca te poti detasa cat de cat de mediul strict de la birou si poti face orice iti da prin cap pentru a te elibera de gandurile negre.
1.Plangi
Se spune ca plansul ajuta foarte mult atunci cand vrem sa depasim un moment mai greu al vietii noastre si poate calma starile de spirit. Este o modalitate foarte buna de a elimina emotiile puternice care le-ai strans si tinut in tine. Nu conteaza ca esti barbat sau femeie, plansul este intodeauna de ajutor si daca stam sa ne gandim, este exact ca in proverbul acela din strabuni “dupa ploaie iese intotdeauna soarele”.
2.Mediteaza
Desi a devenit mai mult un trend al zilelor noastre, meditatia este o modalitate buna de a te elibera de stres. Cea mai buna metoda este aceea a privirii fotografiilor care iti dau o stare de spirit buna si care te scot din momentele si gandurile negative. Apusul sau rasaritul sunt cateva dinte acele lucruri care au puterea de a schimba puterea gandului.
3.Dormi
Este o modalitate buna de a uita de probleme si de griji. Dupa o portie de plans, somnul vine ca un pansament sufletesc. Corpul nostru are nevoie de repaos si de momente de relaxare, in mod special in situatiile solicitante si stresante.
4.Comunica
Iesi in oras cu prietenele tale sau intra pe internet si dezvolta conversatii cu necunoscuti. Poate ca nu-ti vine a crede, insa este mult mai usor sa te destainui unui strain si sa ii ceri sfatul sau parerea.
5.Danseaza
Pune-ti melodia preferata si dezlantuie-te de parca ai fi cea mai talentata dansatoare sau balerina din lume. Priveste-te in oglinda si fii mandra de tine si de felul in care arati si te misti. Nu te vede nimeni, asa ca nu te simti stanjenita si lasa-te purtata de val.
6.Asculta muzica
Daca simti nevoia sa asculti melodii triste, asculta-le si descarca-te de stres asa cum stii tu mai bine. Daca simti nevoia sa canti, fa-o! Inregistreaza-te si asculta-te cantand! Te vei amuza copios si te vei simti foarte bine!
7.Lucreaza
Foarte multi oameni se elibereaza de stres si probleme lucrand la un proiect personal. Fa-ti un blog, dedica-te unei pasiuni mai vechi si fa-ti toate poftele.


Flu.ro
share on facebook
Iti place Flu? Arata asta cu un like mai jos:

rating
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10
comentarii (1)
ania
July 24th, 2014 at 1:31am
da as vrea sa ma elebirez si eu

http://.flu.ro
Posteaza si tu un comentariu la "Modalitati de a te elibera de stres"
Nume *
Mail (nu va fi publicat)*
Website
Comentariu
Introduceti codul din poza alaturata pentru verificare
posteaza comentariu