Meniu sanatate

Horoscop pentru micuti

de fmo, 16 Decembrie 2010

Copilul Berbec – desi este inca un prichindel, are spirit de lider si de invingator. Este foarte incapatanat si daca va considera ca esti prea dura cu el se va razvrati, iar mai tarziu iti va fi mai greu sa faci fata toanelor lui. Desi pare cumintel si linistit, copilul Berbec nu este deloc asa. Berbecii sunt intr-o continua stare de agitatie si bucurie, emana optimism si energii pozitive celor din jur. Acesti nativi se plictisesc repede si au nevoie in permanenta sa exploreze locuri noi. Sunt foarte sensibili, sufera daca nu li se acorda atentie si au nevoie de afectiune, chiar daca nu arata acest lucru.

Copilul Taur – e mancaciosul si dragastosul zodiacului. Adora mancarea gustoasa, dulciurile si hainele frumoase. Copilul Taur este posesiv, putin egoist insa extraordinar de rabdator si tolerant. Are nevoie in permanenta de mangaieri, alintaturi si imbratisari pentru a-l face sa se simta in siguranta si linistit. Taurii au nevoie de un spatiu confortabil in care sa se dezvolte, de jucarii frumoase, muzica linistitoare si multa mancarica buna.

Copilul Gemeni – este un fel de cameleon, capabil intotdeauna sa se schimbe dupa cum o cere situatia pentru a-i fi lui bine. Are o personalitate complexa si schimbatoare dupa cum bate vantul intereselor pe care le are. Micul Geaman este un vorbaret innascut, dezvolta abilitati de comunicare si invatare rapida. Ii este greu sa se ataseze de ceva sau cineva prea mult timp, de aceea prefera schimbarile si experientele noi.

Copilul Rac – este cel mai linistit copil al zodiacului, caruia ii place sa stea in camera lui, sa se joace cu jucarioarele lui si sa fie tot timpul alaturi de mamica si de familia lui. Daca este nedreptatit, Racusorul devine violent si rautacios. Este suparacios de fel, dar partea buna este ca ii trece foarte repede supararea. Pentru ca sunt foarte sensibili, racusorii plang foarte usor, iar daca nu sunt consolati au tendita de a se inchide in ei si de a pica in depresie. Sunt mofturosi la mancare si nu manance orice de la oricine.

Copilul Leu – este plin de energie si ii place sa fie mereu in centrul atentiei. Are o pofta de viata si emana bucurie inca dinainte de a se naste. Este foarte afectuos si are un simt al umorului foarte dezvoltat. In orice confruntare el este conducatorul, de aceea uneori acest lucru poate da impresia de aroganta sau egoism. Este un actor innascut, maestru in arta de a crea impresii.


Flu.ro
share on facebook
Iti place Flu? Arata asta cu un like mai jos:

rating
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10
nota obtinuta 2
comentarii (1)
Ioana
August 18th, 2014 at 2:47pm
Puiul meu e taur si chiar este un copil dragastos, cu multa rabdare, mai ales cu ceilalti micuti :D

http://www.bebebucovina.ro/
Posteaza si tu un comentariu la "Horoscop pentru micuti"
Nume *
Mail (nu va fi publicat)*
Website
Comentariu
Introduceti codul din poza alaturata pentru verificare
posteaza comentariu