Meniu sanatate

Cesarom invita copiii sa deseneze pe placi de faianta, in Parcul Herastrau

de fmo, 10 Septembrie 2012

Cesarom, liderul de piata in vanzarea de placi ceramice, ii provoaca la creativitate pe copiii cu varsta cuprinsa intre 4 si 14 ani. Astfel, producatorul de placi ceramice ii asteapta pe cei interesati sambata, 15 septembrie, intre orele 10:00 - 14:00, in Parcul Herastrau, la un eveniment inedit - "Ora de desen”.

"Pe 15 septembrie desenam in parcul Herastrau! Ii asteptam pe toti copiii pasionati de desen, alaturi de parintii lor, sa ia parte la o experienta unica - aceea de a desena pe placi de faianta”, a declarat Toni Teau, Director General al Lasselsberger Romania, companie ce detine brandul Cesarom.

Copiii care vor veni in parc la evenimentul "Ora de desen” vor avea ocazia de a arata cat sunt de talentati in fata parintilor si a spectatorilor. Avand ca suport o placa de faianta Cesarom care tine locul unei panze, acestia vor putea desena folosind markere colorate.

"Fiecare copil care va dori sa participe la experienta pe care o propunem va avea la dispozitie un sevalet special creat pentru acest eveniment si un set de markere permanente. Cu aceasta ocazie le oferim celor mici cateva ore in care sa isi exerseze talentul la desen intr-un cadru relaxant si distractiv”, a mai spus reprezentantul Cesarom.

Locul exact al desfasurarii evenimentului este Aleea Michael Jackson, situata la intrarea dinspre Arcul de Triumf din Parcul Herastrau.

Despre Cesarom

Cesarom este unul dintre brandurile cu traditie din Romania, avand o istorie de peste 50 de ani. Compania a devenit, incepand cu anul 2004, membra a grupului austriac Lasselsberger, acesta fiind unul dintre cei mai renumiti producatori europeni si mondiali de placi ceramice (gresie, faianta, decoruri).

Odata cu intrarea in grupul Lasselsberger, compania si-a schimbat numele in Lasselsberger SA, dar a pastrat marca Cesarom, produsele fiind fabricate in prezent in unitatea de productie Sanex de la Cluj-Napoca. Grupul austriac Lasselsberger detine 67,93% din totalul actiunilor societatii comerciale Sanex SA.

In prezent, capacitatea totala de productie se ridica la 6,7 milioane de metri patrati anual, Lasselsberger Romania comercializand prin intermediul a peste 100 de parteneri si prin magazinele proprii o gama variata de modele de gresie, faianta si placi de decor sub forma braurilor, medalioanelor si decorurilor.


Flu.ro
share on facebook
Iti place Flu? Arata asta cu un like mai jos:

rating
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10
comentarii (0)
Posteaza si tu un comentariu la "Cesarom invita copiii sa deseneze pe placi de faianta, in Parcul Herastrau"
Nume *
Mail (nu va fi publicat)*
Website
Comentariu
Introduceti codul din poza alaturata pentru verificare
posteaza comentariu