Meniu sanatate

"Exilis este cea mai notabila aparitie de pe piata esteticii medicale"

de Flu.ro,


Eliminarea defectelor si a oricarei forme de imperfectiune a devenit in ultimii ani obiectivul tuturor claselor sociale. Din acest motiv am decis sa cerem informatii cat mai detaliate si exhaustive dlui dr. dermatolog Sebastian Pop, membru al Societatii Internationale de Chirurgie Dermatologica, despre revolutionarul sistem de tratament Exilis produs de BTL Cehia si prezentat pe piata romaneasca de BTL Romania.



MpT.ro: De ce este considerat Exilis un sistem de tratament revolutionar in remodelarea corporala?



S.P.: Exilis imbina pentru prima oara cu succes doua tehnologii complementare de remodelare corporala + radiofrecventa si ultrasunetele - care actioneaza atat asupra tesutului adipos in profunzime, cat si asupra pielii, crescandu-i acesteia din urma fermitatea. Inovatorul sistem de tratament Exilis ofera remodelare corporala eficienta pentru toate aplicatiile estetice dorite de pacienti, cu rezultate evidente in reducerea volumului si remodelarea zonelor corpului afectate, reducerea celulitei si imbunatatirea tonusului, elasticitatii si texturii pielii. Exilis constituie o alternativa competitiva la tehnicile invazive de eliminare a tesutului adipos.



MpT.ro: In opinia dvs., ca specialist, care sunt principalele avantaje ale sistemului Exilis?


S.P.: Exilis are avantajul ca actioneaza atat in profunzime, cat si la nivelul pielii, comod si rapid, nedureros, non-invaziv. Exilis este cea mai notabila aparitie de pe piata esteticii medicale, un sistem ale carui rezultate sunt argumentate clinic si stiintific. In plus, exista si un avantaj economic al tratamentului cu Exilis: nu exista costuri aditionale asociate cu aplicatorul manual; prin urmare, investitia se amortizeaza mult mai repede comparativ cu alte sisteme. Acest aspect poate cantari foarte mult in climatul economic nesigur din zilele noastre.



MpT.ro: Ce tip de tehnologie foloseste sistemul de tratament Exilis?


S.P.: Sistemul de tratament Exilis combina ultrasunetele cu energie de inalta frecventa astfel incat poate tinti cu precizie straturile profunde de grasime, diminuand volumul acestora, iar apoi prin efectul ultrasunetelor izoleaza adipocitele. Aceasta abordare inovatoare permite incalzirea tesutului gras si conectiv intr-un mod mai eficient si mai rapid comparativ cu alte sisteme care nu beneficiaza de efectul combinarii simultane a acestor energii.




MpT.ro: In ce consta protocolul de tratament Exilis?


S.P.: Inainte de tratament se face o anamneza amanuntita in vederea excluderii pacientilor pentru care acest tratament poate reprezenta un risc, de exemplu cei cu boli hepatice sau renale, sau cei care au implanturi metalice. Apoi se efectueaza masuratori, se marcheaza zonele ce urmeaza a fi tratate si se trece la tratamentul propriu-zis.



MpT.ro: Cat dureaza o sedinta de tratament cu Exilis?


S.P.: O sedinta de tratament Exilis consta in identificarea, izolarea si dezactivarea celulelor grase din tesutul adipos regasit in zona de tratament cu ajutorul aplicatorului, timp de 4-5 minute. In aceeasi sedinta se pot trata pana la 4-6 zone, maximum 1000 cm2. Procedeul poate dura intre 30 si 50 de minute. Prima sedinta este mai lunga, cca. 60 de minute intrucat are loc si discutia cu pacientul si examinarea acestuia.


...continuare in pagina 2

Pagina
1 2


Flu.ro
share on facebook
Iti place Flu? Arata asta cu un like mai jos:

rating
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10
nota obtinuta 2
comentarii (0)
Posteaza si tu un comentariu la ""Exilis este cea mai notabila aparitie de pe piata esteticii medicale""
Nume *
Mail (nu va fi publicat)*
Website
Comentariu
Introduceti codul din poza alaturata pentru verificare
posteaza comentariu