Meniu sanatate

Pastile de slabit naturiste

de Iulia Mateescu, 21 Noiembrie 2012
Sa ne intelegem de bun inceput: nu recomand pastilele de slabit care ajuta sa scapi de kilograme in mod miraculos, indiferent ce mananci. Singurele pastile de slabit la care se poate apela, si asta in cazuri exceptionale, sunt cele naturiste. Si nici macar acestea, fara un control medical in prealabil, care sa-ti garanteze functionarea in limite normale a organelor. Cu alte cuvinte, pentru a folosi pastilele de slabit , ai nevoie de acordul medicului!

Daca situatia impune, iar medicul recomanda, atunci pastilele de slabit trebuie sa fie musai pe baza de plante. In acest sens, ti-am pregatit un top al plantelor care au efecte eficiente in procesul de slabire.

1. Fructul de acai. Pastilele pe baza de acai au impact direct asupra hipotalamusului, adica iti vor regla pofta de mancare. Vei simti in continuare senzatia de foame, insa iti va taia poftele suplimentare. Este recomandat ca in momentul inceperii unui tratament cu pastile care contin acai, sa-ti stabilesti de la bun inceput un regim alimentar pe care sa-l respecti cu sfintenie. De asemenea, el trebuie sa includa atat mineralele, cat si vitaminele si fibrele alimentare necesare organismului, pentru a evita slabirea acestuia.

2. Zmeura. Pastilele de slabit pe baza de fructe, cu dozaz mare de zmeura ajuta atat la arderea depunerilor de grasime, cat si la reducerea colesterolului. Amestecu de zmeura, ceai verde si rodii este unul care ajuta in mod natural pierderea kilogramelor in plus, in timp ce va restabileste necesarul de minerale din organism.

3. Anghinare. Pastilele pe baza de anghinare - un fruct intalnit in America de Sud, este probabil cel mai eficient produs de slabit. Calitatile sale sunt cu atat mai evidente in cazul in care optezi pentru produs in forma de solutie, pentru ca intra mai usor in sange, eliminand rapid apa si toxinele. Diminueaza considerabil pofta de mancare, tocmai de aceea pentru a nu exista riscul unei dependente care sa-ti faca rau, ar trebui stabilita o dieta sanatoasa, dinaintea folosirii lor.


Flu.ro
share on facebook
Iti place Flu? Arata asta cu un like mai jos:

rating
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10
nota obtinuta 3
comentarii (0)
Posteaza si tu un comentariu la "Pastile de slabit naturiste"
Nume *
Mail (nu va fi publicat)*
Website
Comentariu
Introduceti codul din poza alaturata pentru verificare
posteaza comentariu