Meniu sanatate

Gama Eurovita Osteo Vitactiv, acum in concentratii diferite, pentru nevoile diferite ale organismului

de Flu.ro,


Noua gama Eurovita Osteo Vitactiv include trei produse cu calciu si vitamina D3, elemente esentiale pentru formarea, mentinerea, fortificarea si sanatatea oaselor si dintilor. Cele trei produse contin calciu si vitamina D3 in concentratii diferite, pentru a raspunde nevoilor diferite ale organismului: Eurovita Osteo Vitactiv, comprimate filmate cu 600 mg calciu si 200UI vitamina D3, Eurovita Osteo Vitactiv Forte, comprimate masticabile si Eurovita Osteo Vitactiv Forte Efervescent, comprimate efervescente, ambele cu un continut de 1000 mg calciu si 800UI vitamina D3.


"Calciul este o componenta naturala esentiala a oaselor, ce face ca tesutul osos sa se pastreze dens, stabil si sanatos. In plus, este un mineral vital in organism, fiind necesar pentru sistemul nervos, muschi si functiile inimii. Pentru a asigura o buna absorbtie la nivel intestinal a calciului, organismul are nevoie de un nivel adecvat de vitamina D, care nu poate fi asigurat doar din alimentatie sau prin expunerea la razele solare, ci necesita un aport suplimentar", explica dr. Catalina Poiana, medic specialist endocrinolog la Institutul National de Endocrinologie C.I. Parhon.



In decursul vietii, oasele trec printr-un proces complex de formare si transformare corespunzator varstei, de aceea este important sa luam suplimente alimentare cu calciu si vitamina D3 in functie de nevoile organismului nostru, care difera de la o varsta la alta, si sa tinem intotdeauna cont de recomandarile medicului specialist. De exemplu, odata cu varsta de 30 de ani, densitatea osoasa incepe sa scada, ducand la scaderea stabilitatii si rezistentei oaselor la fracturi, motiv pentru care este important sa ne intarim din vreme oasele printr-un aport suplimentar regulat, chiar zilnic, de calciu si vitamina D3 in cantitati mai mari.


"Pentru a reduce riscul scaderii densitatii osoase trebuie sa avem o dieta echilibrata, bogata in calciu, care sa includa fructe si legume, sa facem exercitii fizice regulat si sa mergem periodic la medic pentru un diagnostic precoce al oricaror afectiuni. Dupa varsta de 35 de ani, este foarte important sa mentinem masa osoasa achizitionata pana in acest moment printr-un aport suplimentar de calciu (1000 mg) si vitamina D3 (800 UI.)", precizeaza dr. Catalina Poiana.


Eurovita Osteo Vitactiv, comprimate filmate cu calciu 600 mg si vitamina D3 5 miug, este un supliment alimentar recomandat in perioadele in care necesarul de calciu si vitamina D3 este crescut (sarcina, alaptare), copiilor in perioada de crestere pentru formarea si fortificarea oaselor si a dintilor, precum si in carentele de calciu si vitamina D3 care pot aparea la adulti datorita inaintarii in varsta, unei alimentatii dezechilibrate, sedentarismului, fumatului sau consumului excesiv de cafea.


Eurovita Osteo Vitactiv Forte, comprimate masticabile si Eurovita Osteo Vitactiv Forte Efervescent comprimate efervescente, ambele cu un continut de 1000 mg calciu si 20 miug vitamina D3, sunt doua produse foarte utile in cresterea densitatii osoase si mentinerea mobilitatii, testele clinice demonstrand ca pot reduce cu pana la 29% riscul fracturilor de sold cauzate de scaderea densitatii osoase.


...continuare in pagina 2

Pagina
1 2


Flu.ro
share on facebook
Iti place Flu? Arata asta cu un like mai jos:

rating
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10
comentarii (0)
Posteaza si tu un comentariu la "Gama Eurovita Osteo Vitactiv, acum in concentratii diferite, pentru nevoile diferite ale organismului"
Nume *
Mail (nu va fi publicat)*
Website
Comentariu
Introduceti codul din poza alaturata pentru verificare
posteaza comentariu