Meniu sanatate

Ce poti vindeca prin reflexoterapie

de Andreea Visan, 27 Ianuarie 2013
Reflexoterapia reprezinta o forma de tratament holistic care promoveaza vindecarea trupului prin mecanisme naturale. Practicata de chinezi, indieni si egipteni inca de acum patru mii de ani, reflexoterapia are radacini puternice la fel ca acupunctura sau presopunctura. Astazi este recunoscuta ca o terapie complementara moderna si ajuta la aproape toate problemele organismului.
Afectiuni tratabile sau ameliorate prin refelxoterapie:

Anxietate, Artrita, Dureri de spate, Boli cronice: diabetul sau scleroza multipla (SM), Depresie, Afectiuni digestive, Frigididatea si infertilitatea, impotenta sexuala, Dezechilibru hormonal, Migrene, Sinuzita, Insomnii, Leziuni din sport, Stres, Bronsita, Boli endocrine, Cistite, Boli reumatice, Boli endocrine, Anemii, Afectiuni dermatologice, Obezitate, Celulita

Tratamentul refelexoterapeutic isi propune sa identifice problemele specifice cu care se confrunta pacientul dupa care sa trateze sistematic toate zonele corpului, stimuland recapatarea echilibrului natural al corpului. Pentru a beneficia de reflexoterapie, trebuie sa existe mai intai un refelexodiagnostic. La prima vizita cu medicul reflexoterapeut vei avea parte de o consultare completa impreuna cu o istorie medicala detaliata despre stilul tau de viata. Apoi reflexologistul incepe sa-ti lucreze picioarele si mainile, observand zonele cu probleme. De obicei, se face masaj reflexoterapeutic atat la inceputul tratamentului cat si la sfarsit pentru a imbunatati experienta terapiei si pentru relaxare. In timpul tratamentului, pot exista disconforturi in unele locuri. Acestea pot fi trecatoare sau pot fi un indiciu de congestie sau dezechilibru in partea aceea a trupului. In esenta, reflexoterapia este placuta si linistitoare, relaxeaza pacientul si il elibereaza de stres in timp ce stimuleaza organismul prin mecanisme proprii de vindecare.


Flu.ro
share on facebook
Iti place Flu? Arata asta cu un like mai jos:

rating
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10
comentarii (0)
Posteaza si tu un comentariu la "Ce poti vindeca prin reflexoterapie"
Nume *
Mail (nu va fi publicat)*
Website
Comentariu
Introduceti codul din poza alaturata pentru verificare
posteaza comentariu